Scientific committee


Chairmans

Juan A. Carcel (UPV-Spain)

Carmen Rossello Matas (UIB-Spain)

 

Members

Alejandra Salvador
Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias. IVIA (Spain)

Alex Martynenko
Dalhousie University (Canada)

Alicia Font
Universitat d’Alacant (Spain)

Amparo Quiles
Universitat Politècnica de València (Spain)

Amparo Salvador
Universidad de Castilla-La Mancha (Spain)

Ana Briones
Universidad de Castilla-La Mancha (Spain)

Antonia Montilla
Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación-CIAL (Spain)

Antonio Martínez López
Instituto de Agroquímica y Tecnología de Alimentos (IATA-CSIC) (Spain)

Carme Garau
Institut de Recerca i Formació Agrària i Pesquera, Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Illes Balears (Spain)

Christelle Turchiuli
AgroParisTech (France)

Chung-Lim Law
University of Nottingham (Malaysia)

Clara Talens
Azti-Tecnalia (Spain)

Cristina Arroyo
Food Safety Authority of Ireland (FSAI) (Ireland     )

Cristina Ratti
Université Laval (Canada)

Davide Fissore
Politècnico de Torino (Italy)

Diana Permuy
Suez Water Technologies and Solutions Spain (Spain)

Edith Corona Jimenez
Benemérita Universidad Autónoma de Puebla (Mexico)

Elena Fulladosa
Food Industries Area – IRTA (Spain)

Enrique Barrajón-Catalan
Universidad Miguel Hernández (Spain)

Enrique Riera
Instituto de Tecnologías Físicas (ITEFI)-CSIC (Spain)

Fabiano Fernandes
Unversidade Federal do Ceara (Brazil)

Fernando Antonio Cruz Peragón
Universidad de Jaén (Spain)

Francesco Marra
University of Salerno (Italy)

Francisco J. Barba
Universitat de València. Estudi General (Spain)

Gabriela Clemente
Universitat Politècnica de València (Spain)

Gail Bornhorst
University of California-Davis (USA)

Gemma Moraga
Universitat Politècnica de València (Spain)

Gianpaolo Ruocco
University of Basilicata (Italy)

Grzegorz Musielak
Poznan University of Technology (Poland)

Hao Feng
Unversity of Illinois at Urbana-Champaign (USA)

Henry Sabarez
CSIRO Agriculture and Food (Australia)

Henry Vaquiro
Universidad de Tolima (Colombia)

Hidefumi Yoshii
Kagawa University (Japan)

Hong-Wei Xiao
China Agricultural University (China)

Ignacio Lombraña
Universidad del Pais Vasco (Spain)

Irving I. Ruiz-Lopez
Benemérita Universidad Autónoma de Puebla, BUAP (Mexico)

Isabel Cambero
Universidad Complutense (Spain)

Isabel Hernando Hernando
Universitat Politència de València (Spain)

Jader Rodríguez-Cortina
Corporación Colombiana de Investigación Agropecuaria, Corpoica (Colombia)

James Lyng
University College of Dublin (Ireland)

Javier Telis-Romero
Universidade Estadual Paulista (Brazil)

Jefferson Corrêa
Unversidade Federal de Lavras (Brazil)

Jorge Moreno Cuevas
Unviersidad Bio Bio (Chile)

José García Reverter
ainia - Centro Tecnológico (spain)

José Luís Amorós
Universtat Jaume I (Spain)

Jose M. Barat
Universitat Politènica de València (Spain)

Josep Comaposada
Food Industries Area - IRTA (Spain)

Karim Allaf
Université de La Rochelle (France)

Lluis Torró
Biopartner S.L. (Spain)

Lyes Bennamoun
University of New Brunswick (Canada)

Mar Villamiel
Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)-CSIC (Spain)

Marco Dalla Rosa
Universita di Bologna (Italy)

Maria del Mar Camacho
Universitat Politècnica de València (Spain)

Martin Olazar
Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatea (Spain)

Michael Bantle
SINTEF (Norway)

Miguel García Alvarado
Instituto Tecnológico de Veracruz (Mexico)

Min Zhang
Jiangnan University (China)

Mohamed Hemis
University Djilali Bounaama Khemis Miliana (Algeria)

Neus Sanjuán
Universitat Politècnica de València (Spain)

Nieves Corzo; , Spain (M)
Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación-CIAL (Spain)

Nuria Martinez Navarrete
Universitat Politència de València (Spain)

Olga Martín Belloso
Universitat de Lleida (Spain)

Olvido Iglesias Huelga
Universidad de Oviedo (Spain)

Pepe Fernandez-Salguero   
Universidad de Córdoba (Spain)

Per M. Walde
Norwegian University of Science and Technology-NTNU (Norway)

Pere Gou
Food Industries Area - IRTA (Spain)

Prabhat Nema
National Institute of Food Technology Entrepreneurship and Management (NIFTEM) (India)

Rafael Font
Universidad de Alicante (Spain)

Ramón Felipe Moreira Martínez
Universidad Santiago de Compostela (Spain)

Remedios González
Universitat de València (Spain)

Seddik Khalloufi
Agri-Food Canada (Canada)

Sihem BELLAGHA
Institut national agronomique de Tunisie, INAT (Tunisia)

Somkiat Prachayawarakorn
King Mongkut's University of Technology Thonburi (Thailand)

Sonia Ventanas
Universidad de Extremadura (Spain)

Stanislav Rudobashta
Russian State Agrarian University (Russia)

Stella M. Alzamora
Universidad de Buenos Aires (Argentina)

Sueli Rodrigues
Unversidade Federal do Ceara (Brazil)

Susana Simal
Universitat de les Illes Balears (Spain)

Valeria Eim
Universitat de les Illes Balears (Spain)

Vicente Micol
Universidad Miguel Hernández (Spain)

Volker Gaukel
Karlsruhe Institute of Technology (Germany)

Weibiao Zhou
National University of Singapore (Singapore)

Key Dates


  • January 15, 2018:
    Deadline for abstract submissions
  • January 29, 2018:
    Notification of acceptance
  • March 29, 2018
    April 16, 2018:
    Deadline for submissions of manuscripts
  • April 13, 2018
    May 7, 2018
    :
    Deadline for "early bird" registration
  • June 15, 2018:
    Final notification of manuscript acceptance
  • July 10, 2018:
    Final deadline for registration
  • September 11-14, 2018:
    IDS Congress - Valencia